Programlama hakkında Öğrenme


Gelişmiş HDPVR menüler ve etkileşimli Ekrandan Rehberi gezinme
Gelişmiş HDPVR menüler PVR ile birlikte tüm işlevselliği kadar hizmet vermektedir. Uzak ile menüsünde gezinmek yanı sıra TV'de ne söyler etkileşimli Ekrandan Rehberi, olabilir. Menü çubuğu başlatmak için MENU düğmesine basın, veya tüm kanalları TV listeleri 14 gün kadar sağlar etkileşimli Ekrandan Rehberi doğrudan gitmek için GUIDE tuşuna basın.
Gelişmiş HDPVR menüler Temel gezinme
Programlama hakkında bilgi edinin
Izlemek istediğinizi bulmak için arama kullanma
Ebeveyn denetimleri huzur sunmak
Ekranlar Yardım
Programlama hakkında Öğrenme
Sizin interaktif Ekrandan Rehberi TV'de programlar hakkında ayrıntılı bilgi sağlar. Bu bilgiler, her yayıncı tarafından sağlanmaktadır.
YENİ ve diğer simgeler
Etkileşimli Ekrandan Rehberi dolaşırken, açıkça favori prime time şovları bölüm reruns ve bilgi kutusunda YENİ simgesi ile yeni hangisinin görebilirsiniz.
Göebileceğiniz diğer simgeler şunlardır:
HDTV: Bu program High Definition yayın olacak
CC: Bu program işitme engelliler için Captioning kapalı mevcuttur demektir.
Dolby 5.1: Program, Dolby Digital 5.1 Surround Ses ile yayınlanır.
Gelişmiş bilgi ekranları
Bu izlemek ya da kaydetmek için gidiyoruz tam olarak anlamak için güzel. Gelişmiş bilgi ekranları Eğer bilinçli bir görüntüleme karar vermenize yardımcı olmak için bir program hakkında ayrıntılı bilgiler verir.
Nasıl bilgi ekranları almak için
Eğer n-Screen Rehberi interaktif konum ve bir program vurgulanan varsa, döküm, derecelendirme ve çok daha fazlasını görmek için INFO tuşuna basın ve program açıklama ile detaylı bir sayfa açılacaktır, ve sekmeler.
Yoksa, herhangi bir program adı, ENTER tuşuna ve seçenekler listenizde Göster Daha fazla bilgi seçin.
Eğer şu anda görüntülemekte olduğunuz program hakkında daha ayrıntılı bilgi istiyorsanız, sadece INFO tuşuna basın.
Öğreneceksiniz ne
Filmler ve belgeseller için Açıklama film başlığı, aktörler de dahil olmak üzere film komplo kısa bir özetini ve Kanada ebeveyn derecelendirmesi içerir.
Yanı sıra, pek çok film de bir yıldız derecelendirmesi olacak, değişik güçteki ortalama listeleme hizmeti tarafından bir araya koymak.
Düzenli dizi programları, televizyon özel, haber ve spor Açıklama programın başlık içerir ve eğer belirli bir bölüm, tv ebeveyn değerlendirme ve gösteri ilk kez yayınlanan olup olmadığını YENİ simgesi kullanılabilir başlığı.
Belirli bir film ya da TV dizisi ana döküm üyelerinin bir listesini almak için Cast sekmesine gitmek için imleci ok tuşlarını kullanın.
Daha ayrıntılı bilgi almak için Daha Fazla Bilgi sekmesine tıklayın.
Film için, yılın filmi yayınlandı öğreneceksiniz ve şiddet, dil ya da cinsel içeriği hakkında daha detaylı ebeveyn uyarılarının uyarılar. Ayrıca tarza göre programlama için arama yardımcı olan bir tür listeler.
Bir dizi program için, orijinal hava tarih, daha detaylı ebeveyn uyarılarının yanı sıra programlama tarz öğrenebilirsiniz.
Eğer bilgi ekranlarında olduğunuzda, program o yüzden kaçırmayın başladığında kanal programı kaydetmek veya başka bir etkinlik programlama yayınlanacak defa veya oto-tune görüntülemek için ENTER tuşuna basın.

0 yorum:

Yorum Gönder