Digiturk Giriş Paketi'nde neler var

 Giriş+ 1 Keyif Paketi + HD ilk 5 ay 5,99 TL! Digiturk Giriş Paketi'nde neler var?

* Türkiye'nin en çok izlenen HD ulusal kanalları
* En iyi yerli-yabancı dizi ve filmler
* En sevdiğiniz yarışma programları ve belgeseller

24 Ay taahhütle giriş paketini seçerek Digiturk'e üye olanları bekleyen hediyeler:

İlk 12 Ay HD Ücretsiz
6 Ay Dizi ve Yetişkin Paketi Hediye
İlk Ay derbisiz LİG TV ve tüm keyif paketleri
Ücretsiz kurulum

ÖDEME TABLOSU
İlk 5 Ay
   
6-12 Ay
   
13-24 ay
5,99 TL
   
23,99 TL
   
30,99 TL

*Seçtiğiniz pakette bulunan HD kanalları da izleyebilirsiniz.
İzleyebileceğiniz HD kanallar için tıklayın
     

      DIGITURK KURULUM
     
Giriş kampanyası kapsamında; kurulum ücretsizdir. Aktivasyon bedeli 35 TL dir. Eğer binada Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina sistemine bağlantı yapılır. Ücretsiz kurulum hizmetine 20m kablo dahildir, belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli, yetkili servisimizce kurulum sırasında alınır.
     
      UYDU ALICISI
     
Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir.
     
      DETAYLAR
     
Paketiniz dışındaki kanalları, Müşteri Hizmetlerini arayarak
(212 473 73 73) üyeliğinize ekletebilirsiniz.

Üye olduğunuz pakette bulunan tüm HD kanalları bu teklif kapsamında ve HD uydu alıcısı ile izleyebilirsiniz. Digiturk HD Giriş Paketi Kampanyasından 24 aylık taahhütle üye olarak yararlanılabilmektedir. Tüm yayınlar, Eutelsat uydusu üzerinden izlenir. Kampanya kapsamında; Giriş Paketi ve 1 Keyif Paketi ile HD servis üyeliği ilk 5 ay ayda 5,99 TL; takip eden 6-12.aylarda 23,99 TL, 13-24.aylarda 30,99 olarak faturalandırılacaktır. Kurulum ücretsizdir. Aktivasyon bedeli 35 TL olup üyeye aittir. Digiturk kanal/ paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanya 02 Mart- 4 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Digiturk, HD Giriş Paketi Kampanyası koşularında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Abonelik taahhüt süresinden önce sonlandırılırsa, sunulan ücretsiz ve indirimli hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevzuatına uygun şekilde faturalandırılır. Paketiniz dışındaki kanalları, Müşteri Hizmetlerini arayarak (212 473 73 73) üyeliğinize ekletebilirsiniz
     

0 yorum:

Yorum Gönder