Duraklatma ve geri sarma canlı TV


Duraklatma ve geri sarma canlı TV: Kaydı izlerken
Gelişmiş HDPVR en büyük avantajlarından biri, duraklama ve geri sarma canlı tv olabilir olmasıdır. Gerçekten izleme deneyiminizi en yapar. İstediğiniz zaman kaydetmek için seçebilirsiniz ve baştan izliyor varsa, tüm program PVR listesine eklenecektir.
Program kayıt Canlı
TV'nizde açtığınızda, Gelişmiş HDPVR geçerli kanal kaydedilmeye başlanır. Kayıt işlemi, geri sarmak veya duraklatmak için izin diskinizin bir geçici özel bölümüne kaydedilecektir. Bakınız görüntülenen kayıtları kayıtları arasında gezinmek için nasıl daha fazla bilgi için.
Kaydı kaydet
Herhangi bir zamanda, size PVR listenize İzlediğiniz programın kaydetmek istiyorsanız, varsa, sadece RECORD tuşuna basın. Bir onay ekranı alırsınız. Eğer onaylarsanız, canlı kayıt tampon kullanılabilir programın tüm parçalarına kalıcı bir kayıt olarak PVR Listesi kopyalanır ve programın geri kalanı da kaydedilecektir.
Eğer mevcut program izlerken kanallar değiştirilince veya geç ayarlanmış varsa Oynatma çubuğu ilk kırmızı bölümde gösterildiği gibi, programın başında mevcut olmayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder