Gelişmiş HDPVR menüler Temel gezinme


Gelişmiş HDPVR menüler ve etkileşimli Ekrandan Rehberi gezinme
Gelişmiş HDPVR menüler PVR ile birlikte tüm işlevselliği kadar hizmet vermektedir. Uzak ile menüsünde gezinmek yanı sıra TV'de ne söyler etkileşimli Ekrandan Rehberi, olabilir. Menü çubuğu başlatmak için MENU düğmesine basın, veya tüm kanalları TV listeleri 14 gün kadar sağlar etkileşimli Ekrandan Rehberi doğrudan gitmek için GUIDE tuşuna basın.
Gelişmiş HDPVR menüler Temel gezinme
Programlama hakkında bilgi edinin
Izlemek istediğinizi bulmak için arama kullanma
Ebeveyn denetimleri huzur sunmak
Ekranlar Yardım
Gelişmiş HDPVR menülerin Temel gezinme
İnteraktif On-Screen Rehberi TV'de ve ne abone olduğunuz kanalları anlamanıza yardımcı güçlü bir araçtır.
 Menü çubuğu kullanarak TV, Müzik, PVR, Arama, Mesajlar ve Ayarlar için simgeleri getirmek için MENÜ düğmesine basın veya A. Bu Gelişmiş HDPVR tüm işlevselliği için hızlı erişim bulunuyor.
İnteraktif Ekrandan Rehberi gezinmek için nasıl: programlarını izlemek ya da kaydetmek için programlama 14 gün boyunca imleci hareket ettirin. Hakkında daha fazla bilgi edinin renk kodlama ve kısayol tuşları burada.
Interactive On-Screen Rehberi Ayarlar: Sen gri görünür abone olunmayan kanalları gizlemeyi seçebilirsiniz. Ayrıca interaktif Ekrandan Rehberi ızgara altı hatları, ya da dört hatları ve canlı ekran penceresini göstermek için olabilir.
Favori listeleri: yeni listeler oluşturun veya en sevdiğiniz kanalların hepsi kullanışlı böylece eskileri düzenleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder