Yönetme kayıtları


Yönetme kayıtları
Sonra birkaç yinelenen kayıt olaylar ayarlarını yaptınız, sizin PVR kayıtları listesini izlemek harika şeyler çok sayıda vererek büyümeye başlayacak bulacaksınız. PVR listeden, artık kayıt listenizi kaydetmek ve taramak istediğinizi silebilirsiniz, önceden kaydedilmiş programları izleyebilirsiniz.
PVR listesine erişmek için, ana menü çubuğuna getirmek. PVR seçin, sonra Kayıtlar seçin. Ya da uzaktan kumanda üzerindeki PVR düğmesine basın.
PVR listesi program adı, kaydetme tarihi ve süresi ile ekranda çıkageldi.
Eğer listesindeki bir girişi vurgulayın ve ENTER tuşuna bastığınızda, aşağıdaki seçenekler gerekir:
Kayıt Seçenekleri
Bu kaydı izleyin: kayıt bilgileri. Zaten bu programın bir parçası izledim Eğer baştan başlamak veya kaldığınız yerden izlemeye devam etmek istiyorsanız, size sorulacaktır.
Bu kayıt koruyun: disk dolu ve yer yeni kayıtlar için gerektiğinde Smart PVR Teknolojisi ile, Gelişmiş HDPVR otomatik temizleme gerçekleştirir. Bir kayıt korumayı seçerseniz, bu otomatik olarak silinmesini önlemek ve sadece bir kullanıcı tarafından silinebilir sağlayacaktır.
Bu kaydı sil: Bu listeden belirli bir kaydı silmek olacaktır. Bir kaydı silme yinelenen program veya dizi kayıt için ayarlarınızı etkilemez.
Daha fazla bilgi göster: Bu değerlendirme, döküm listesi ve orijinal hava tarih dahil gelişmiş bilgi ekranları görüntülenir.
Kayıtların ekran sıralayın
Eğer uzaktan kumanda üzerindeki PVR düğmesine bastığınızda, üstüne en son kaydedilen olay, zaman ve tarih tarafından görüntülenen kayıt listesini göreceksiniz.
Uzaktan kumanda üzerindeki SOL OK butonuna basarak programın adına göre görüntülemek için bunu değiştirebilirsiniz
Tekrar SOL OK vurursanız, tüm dizi ve yinelenen kayıtları programın adına göre gruplandırılır.
Mevcut Birden fazla bölüm içeren bir gruplandırma seçin ve tuşuna basın Tüm mevcut bölümleri görüntülemek için ENTER tuşuna basın. Siz Bölüm Adı veya Başlangıç ​​saati göre sıralamak için bu ekranda SOL OK tuşunu kullanabilirsiniz.
Kayıt çatışma
Gelişmiş HDPVR çatışmaları önlemek ve herhangi bir tuşa kayıtları kaçırmayın emin olmak için kayıt programı planlıyor. TV kapalı olduğunda onun çift tuner ile, aynı anda iki kanal kaydedebilirsiniz. Veya, bir kanalı izlemek ve başka kaydedebilirsiniz. Son olarak, iki kanal kaydedebilir ve PVR liste veya kaydetmekte olduğunuz birinden bir programı izleyebilirsiniz.
Büyük programları yüzlerce mevcuttur ile, size PVR "overbooked" adres zamanlar vardır bulabilirsiniz. Bu tanımak ve size yardımcı olacaktır.
Eğer izlerkenkayıt
Bir programı izlerken ve iki tarifeli kayıtları başlamak üzere varsa, size kayıtları başlayacak olan iki dakika önce, ekranın sağ üst köşesinde bir uyarı işareti göreceksiniz.
Eğer çatışma yönetmek için izin veren bir ekran getirmek için uzaktan kumanda üzerindeki ENTER tuşuna basın. Eğer meydana gelen planlanan kayıtlar birini vermek veya reddetmek istiyorsanız PVR soracaktır.
Eğer izin verirseniz bunu kaydeder sırasında belirtilen gösterisi izliyor, böylece Gelişmiş HDPVR başında kanallar değişecektir. Kaydedilirken başka bir program izlemek için PVR Listesi aracılığıyla baştan başlatın veya o kanala doğrudan giderek canlı tune olabilir.
Reddet seçerseniz, ekranda görünen öğe kaydedilir olmayacak ve sizi takip ediyoruz kanalda kalacak. Planlandığı gibi ikinci bir program kaydedilecek.
Eğer işten veya uyarıyı göz ardı Merak etmeyin. Sizin planlanan kayıtlar etkilenmez ve kayıt başlattığınızda otomatik programlarından birine ayarlanmış olacak.
Kayıtları sırasında Televizyonun Açılması
Alıcı iki gösteri meşgul kayıt olurken size TV açmak ve kanal değiştirmek için çalışırsanız iki kayıtlar devam etmektedir, çünkü isteğiniz tamamlanamadı söyleyen bir mesaj alırsınız. Kayıtların listenize erişmek için mevcut kanal veya PVR LIST kalması için İPTAL tuşuna basabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder