Sizin Gelişmiş HDPVR Bağlanması


Sizin Gelişmiş HDPVR Bağlanması
Sizin Gelişmiş HDPVR TV eğlence en iyi sunar. HD büyük, cesur netlik, artı Akıllı Kişisel Video Kaydedici Teknoloji kolaylığı sayesinde size hiç tv eski moda bir şekilde izledim nasıl merak edeceksiniz.
Lütfen Alıcı Kurulumu
Alıcısına güvenli bir rafa yerleştirilir. Bunun üstüne diğer bileşenler koymayın. Onlar hava deliklerini tıkamayın ve etkin çalışmasını makinenin Sizin Gelişmiş HDPVR Bağlanmasıı önleyebilir.
Bir dolap koyarak yapıyorsanız, yeterli havalandırma olduğundan emin olmalıdır. Kapı kapalı olduğunda UHF uzaktan kumanda Gelişmiş HDPVR kontrol böylece anten bağlayın.
Kabloları olan çeşitli gelişmiş HDPVR ile dahil edilmiştir. HDMI kablosu en kaliteli HD görüntü ve TV dijital ses sunar. Eğer Dolby Digital 5.1 ses tadını çıkarmak istiyorsanız, sizin 5.1 uyumlu ses sistemini bağlamak için bir optik kablo gerekir. Ses sistemi tarafından desteklenen, ayrıca ses sistemi TV'nize başka bir HDMI kablo ile, Gelişmiş HDPVR gelen ses sistemine bir HDMI kablosu bağlayabilirsiniz. İsterseniz de komponent video kabloları ile alıcı bağlamak, ve hala yüksek kalitede HD görüntü keyfini çıkarabilirsiniz.
İki uydu hatları gereklidir
Sizin Gelişmiş HDPVR bağlanması hakkında bilmeniz gereken en önemli şey, uydu çanağı veya Gelişmiş HDPVR çoklu anahtardan gelen iki ayrı hat ihtiyaç vardır. Bu şekilde tek bir kanalı izlemek ve başka bir kayıt veya iki kanal kaydedebilirsiniz olduğunu temin eder. Evinizde birden fazla TV varsa, bir yüklemeniz gerekebilir çoklu şalter alıcıları daha fazla bağlantı için izin vermek.

Bizim profesyonel montajcılar size ihtiyacınız olan her şey var ve Gelişmiş HDPVR deneyimi zevk hazırsınız sağlayabilirsiniz.
Eğer Shaw Direct servisi ile birlikte geliyor Görünümü özelliği Başına Anında Ödeme kullanmak istiyorsanız, size Gelişmiş HDPVR bir telefon hattına bağlamanız gerekir. Sistem kolay kurulum kanca yapmak için telefon kablosunun bir telefon hattı ayırıcısı ve sürü ile gelecektir.
Sesli ve Video bağlantılarını yapmak için nasıl
Başlamadan önce Gelişmiş HDPVR takılı olduğundan emin olun.
Prizine veya Gelişmiş HDPVR çoklu geçiş gelen iki uydu girişi bağlayın.
Senin Televizyon için Gelişmiş HDPVR bağlayın.
TV'nizde uygun bir HDMI bağlantı noktası varsa, basitçe Gelişmiş HDPVR dan TV'nize HDMI kablosu bağlayın.
Yoksa, ses için video ve kırmızı ve beyaz RCA kabloların bağlanabilmesi için Bileşen kabloları kullanabilirsiniz.
Bir prizinden "TELCO" etiketli Gelişmiş HDPVR jakına telefon teli bağlayın.
Bir güç kaynağına PVR güç kablosunu prize takın. Biz kaliteli bir dalgalanma koruyucusu kullanın ve duvar içine doğrudan alıcısı takmayın öneririz.
Bir dakika bekleyin ve sonra uydu alıcısının ön panelin sağ tarafında bulunan güç düğmesine basın.
Unutmayın:
HDMI kabloları kullanmak için, TV'nizde HDCP uyumlu olmalıdır. Bilgisayar monitörleri ve beş yıldan fazla eski bazı TV'ler bu standarda uygun olmayabilir.
Eğer bir ev-sinema sistemi aracılığıyla bağlıyorsanız, sisteminiz için en iyi bağlantıları için ev sineması kılavuzuna başvurun.
DVD oynatıcı gibi diğer bileşenleri ekleme
Hemen hemen bütün HDTV'ler çoklu girişler var. Sen DVD veya Blu-ray oynatıcılar veya eski okul VCR dahil TV'de izlemek için çeşitli cihazları, takabilirsiniz. Siz TV yayını hangi giriş belirlemek için TV menüleri kullanacaksınız. Daha fazla bilgi için televizyonunuzun kullanım kılavuzuna başvurun.
En iyi HD görüntü kalitesi elde etmek için, doğrudan TV'nize Gelişmiş HDPVR kanca ve bir DVD kaydedici gibi bir cihaz üzerinden gitmez isteyeceksiniz.
Unutmayın, bazı dijital programlama telif hakkı korumalı DVD kaydediciler gibi üçüncü parti kaydediciler üzerine kayıt izin vermemektir. Bununla birlikte, Advanced HDPVR etkilenmez. Sen özgürce daha sonra görüntülemek için Gelişmiş HDPVR üzerine herhangi bir programı kaydedebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder