HD Paketi


İnsanların bilmek öder.
Shaw Direct Arkadaşınıza Önerin ve onlar 60 günlük bir minimum için kaydolurken, programlama ücretsiz bir aylık alırsınız. Bu sizin arkadaşlarınızla Shaw Direct faydaların paylaşımı için teşekkür söyleyerek yolumuza bulunuyor. İstediğiniz kadar birçok yeni müşteri olarak bakın - Sizin atıfta arkadaş 12 60 gün her biri için kaydolursanız, ücretsiz programlama bir yıl alırsınız. İşte bu kadar basit.
Peki, devam edin kendinizi ve arkadaşlarınızı bir iyilik yapın, Direct bugün Shaw onları bakın.
Shaw Doğrudan öylesine muhteşem kılan kendileri için öğrenelim. Onlar ödüllü müşteri hizmetleri, pratik programlama ve istediğiniz televizyon seçmesine izin demetleri gibi, Shaw Doğrudan yararları yaşayacaksınız. Onlar da 90 üzerinden HD kanalları mevcut haftalık yüksek çözünürlüklü programlama 2500'den fazla saat tarafından desteklenen devlet-of-the-art yüksek çözünürlüklü alıcılar büyük fiyatlandırma alırsınız - 55 hangi bizim Ekstra Maliyet HD Paketi Hayır dahildir.
Sadece isminizi ve arkadaşınızın adını ve iletişim bilgilerini temin ve gerisini biz yaparız. Arkadaşınız size onları temas nedenini açıklayan ve Shaw Doğrudan online sipariş için onları davet bir e-posta alacaksınız. Onlar Shaw direkt müşteri haline sürece, bu onları göndeririz son e-posta olduğunu.
Onlar e-postaya yanıt vermeyin, ya da bir e-posta adresi yoksa, biz onlara bir çağrı vereceğim ve onları zaten bildiklerini izin - Shaw Doğrudan bakarak değer harika bir TV deneyimi sağlar. Arkadaşınız çevrimiçi alışveriş veya çağrı merkezi aracılığıyla olsun onlar 60 gün boyunca bizimle birlikte oldum sonra, ücretsiz programlama alırsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder