Görüntüleme kayıtları


Görüntüleme kayıtları
Eğer PVR listeden bir programı izlemek için seçin veya bir canlı programı geri sarmak, çalma çubuğu, izledim ne anlamak ne kaydedilmiştir ve kayıt altına alınacaktır ne olur.
Bir kayıt gezinme
PAUSE için uzaktan kumanda üzerindeki düğmeleri kullanın ve STOP. Oynatımı Durdurma ya PVR Listesine iade etmeniz ya da canlı TV dönecektir.
HIZLI İLERİ ve GERİ düğmelerini üç hızlarda çalışabilir. Sonraki hıza geçmek için düğmeye tekrar basın.
Düğmesi atlar 30 saniye önünde İLERİ ATLAMA ve GERİ düğmelerini ATLA arka 10 saniye atlar. Sen 4 seçerek, Seçenekler menüsünden girerek bu kez ayarlayabilirsiniz. Sistem Ayarları ve 8 erişen. PVR Ayarları.
Ileri veya geri belirli bir zaman atlamak için sayı tuşlarını kullanın. Dakika içinde bir numara girin, ardından İLERİ ATLAMA veya GERİ ATLAMAK basın ve Önünüzde atlayacaktır programında birçok dakika olduğunu. Örneğin, önümüzdeki beş dakika, ATLA İLERİ düğmesine ardından sadece basın 5, atlamak istiyorsanız.
OYNAT Oynatmaya devam veya oynatma çubuğunu görüntüler. Ayrıca, programın belirli bir noktaya atlamak için PLAY ardından sayı tuşlarını kullanabilirsiniz. Örneğin, 8,5 basarak OYNAT kayıt dakikalık 85:00 hareket edecek!
Oynatma çubuğu anlama
Oynatma çubuğu bir program içinde nerede anlamanıza yardımcı olmak için ekranın alt kısmında görüntülenir. Bir programı izlerken duraklatmak tuşuna görüneceği, ya da izlerken bir kayıt yoluyla hızlı ileri sarmak için uzaktan kumanda düğmelerini kullanın veya geri sarmak zaman.
Siyah: Siyah çubuk bir canlı gösteri duraklatmak veya geri isabet ettik eğer canlı programa karşılaştırıldığında bir kayıt veya bulunduğunuz yeri gösterir.
Yeşil: bar Bu parça kaydedildi ne olduğunu gösterir, ancak izlendi edilmemiştir.
Sarı: u oturumda izledim geçerli kayıt veya programın bölümlerini temsil eder. Eğer sarı bir bölüme bir program geri sarmak, tekrar yeşil olacaktır.
Kırmızı: kaydedilecek veya kayıt dahil edilmedi henüz bir program bölümlerini temsil eder. Geç kayıt başladı, seni özledim ne kırmızı görünecektir. Bu duraklatma veya canlı TV oynarken kırmızı görmek en yaygın bulunuyor. Bu size zaman programınızda kalır ne kadar bir fikir verecektir.
Mini-bilgi ekranı
Eğer bir kayıt veya canlı TV duraklatılmış ettiyseniz oynatma çubuğu ekranda olduğunda, program ve bölüm hakkında bilgi adı ile, daha fazla bilgi ekranın kısaltılmış bir sürümünü görmek için ENTER tuşuna basın.
Eğer ekranda oynatma çubuğu veya mini-info kaldırmak istediğiniz zaman, EXIT tuşuna basın veya GO BACK.

0 yorum:

Yorum Gönder